A R M A
ARMA-Amsterdam
www.armagym.nl
e-mail: arma@armagym.nl
Lessen

Elke maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur biedt ARMA gymnastieklessen aan in de SociŽteit Het Open Huis aan het
Bilderdijkpark 12a in Oud-West .

Elke woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur biedt ARMA gymnastieklessen aan in de P.J. Troelstraschool  
Colijnstraat 2 in Slotermeer .

Alleen in de schoolvakanties zijn er geen lessen, voor de rest altijd behalve op officiŽle feestdagen.


Voor wie ?

Iedere vrouw van elke leeftijd of nationaliteit is welkom: onze gymnastieklessen zijn voor iedereen geschikt. De lessen worden gegeven door bevoegde instructrices.
De groep deelnemers bestaat uit vrouwen die vaak al jarenlang lid zijn van ARMA. Er heerst een gezellige sfeer tijdens de gymnastieklessen en er mag gelachen worden. Het is goed te merken dat iedereen er ontzettend veel plezier in heeft.


Verloop les

Vanaf 19.50 uur is iedereen welkom om de gympen aan te trekken en vervolgens deel te nemen aan de gymnastiekoefeningen. Ook als je een keer wilt meedoen om het te proberen kun je aanschuiven.

Het gaat om een algehele conditietraining: eerst een warming-up, daarna diverse gymnastiekoefeningen. Hierbij wordt uiteraard ook aandacht besteed aan de probleemzones: buik, billen en benen. Er wordt voor gezorgd dat alle spieren tijdens de les aan bod komen. Door een goede cooling-down  krijgen we geen spierpijn na afloop.
We werken met diverse materialen, zoals gewichten en rubberbands. De oefeningen worden ondersteund door muziek.
Er zijn matjes aanwezig waarop diverse grondoefeningen worden uitgevoerd. Een handdoek meenemen voor op het matje is handig.Lessen
West
Nieuw-West
Activiteiten
Contactgegevens
WELKOM!